Min bikini



Är jag Nellys nästa bikinidesigner?
Min designade bikini hittar du på NELLY.COM.
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här http://nelly.com/designyourbikini/?

Ricky Martins hemlighet

       
        
Nu har den världskända sångaren Ricky Martin kommit ut som homosexuell - efter åratal av spekulationer.
I ett uttalande på sin hemsida skriver han bland annat: "Jag är stolt att säga att jag är en lyckligt lottad homosexuell man. Jag är väldigt lycklig att jag är den jag är".

Ricky Martin slog igenom som världsartist 1991 och är känd för låtar som "Living la vida loca" och "Maria". Han blev stor flickidol, samtidigt omgavs hans privatliv av envisa rykten att han skulle vara gay. 
 
Ricky Martin har dock konsekvent vägrat svara på frågor om sitt privatliv - fram till nu.
 
Varför har han i alla år valt att inte svara på frågan? Han skriver att omgivningen avrått honom från att berätta om homosexualiteten då detta skulle kunna förstöra hans karriär. Inlägget avslutas: "Att skriva detta är ett stort steg mot inre frid och ett stort steg i min utveckling. Jag är stolt att säga att jag är en lyckligt lottad homosexuell man. Jag är väldigt lycklig att jag är den jag är".



Akupunktur

Estetisk akupunktur

 

Estetisk akupunktur är ett ganska nytt påfund i väst - däremot har det funnits och använts i Kina sedan dynastiernas tid. Ofta förbehållet de priviligerade grupperna och inte minst i kejsarens hov. Med denna luxuösa inramning kan man kanske undra varför det dröjt fram till 2000-talet innan metoden spridit sig till västländerna..? Kanske inte så konstigt med tanke på att Akupunktur slog igenom först på 1970-talet utanför Kina.


 

Estetisk akupunktur är som namnet antyder en behandlingsform inriktad på yttre skönhet och vitalitet. Framför allt inriktar man sig inom denna metod på ansiktets lyster och hud - även om man dessutom framgångsrikt kan behandla viktproblem, hängande slapp hud på övriga kroppen, celluliter och problem med hårväxt som exempel.

 

Dessutom är metoden fri från bieffekter, du märker resultat efter ca 3 behandlingar och detta utan kemiska preparat eller operativa ingrepp. Allt man använder är nålar för att på ett naturligt sätt skapa balans och harmoni i hudlagren utan att orsaka svullnader och blåmärken - man behöver inte "gömma sig" utan lever precis som vanligt under en behandlingsomgång.

 

För att få bästa möjliga effekt rekommenderas att man tar en serie av tio behandlingar under 5-10 veckor, som sedan följs upp av en behandling var 4e till 8e vecka.

 





Joel Kinnaman

Hetast i biosalongen nu är utan tvekan snyggingen Joel Kinnaman!



Joel Kinnaman är född 1979 och började sin karriär som tioåring i TV-serien ”Storstad”. Han har setts i filmer som ”Den osynlige”, ”Tjenare Kungen”,”Arn – Riket vid vägens slut”, ”I skuggan av värmen” mot Malin Crépin och TV-serien om Johan Falk, och han är just nu bioaktuell med ”Snabba cash”.



Det är mycket för Joel nu. Han har precis flyttat tillbaka till Stockholm efter fyra år i Malmö på teaterhögskolan och sedan två år i Göteborg på stadsteatern, och i dagsläget får han fler erbjudanden än han kan tacka ja till och filmar i princip dygnet runt.

Missa inte Joel på söndag i Johan Falk.
 


Solsidan

Veckans roligaste program måste väl ändå vara Solsidan.
Jag ser fram emot varje fredag och att få återse alla roliga och speciella karaktärer som är med i programmet.

Solsidan - huvudkaraktärer


Alex Löfström

39 år, tandläkare med egen praktik. Hans flickvän Anna väntar barn. Nyinflyttad i den villa i Solsidan där han växt upp. Alex är konflikträdd, nojig och bryr sig väldigt mycket om vad andra tycker om honom.

Anna Svensson

Flickvän till Alex. Jobbar som skådespelare. Anna kommer inte från Saltsjöbaden och känner sig bitvis främmande i sammanhanget, men strävar efter att passa in. Verbal och rättfram, ibland i överkant.

Fredrik Schiller

39 år, jobbar som fondmäklare. Bor i ett av Solsidans flottaste hus med sin hustru Mickan och två barn. Fredde handlar först och tänker sedan. Deltar entusiastiskt i statusjakten och har pengar för att backa upp det.

Mikaela "Mickan" Schiller

Gift med Fredde. Mammaledig med ettåriga dottern Ebba, men driver också ett (tämligen vilande) företag som designar och säljer barnkläder. Mickan drömmer om att vara ”the first lady of Saltis”.

Missa inte solsidan på fredagar kl. 21.30 i tv4.
www.tv4.se


RSS 2.0