Acne



Acne  Breeze  Marine på Bubbleroom.se
Acne  Deryl Jacket Black på Bubbleroom.se
Acne  Wham Patch Top Black på Bubbleroom.se


www.bubbleroom.se/tjej/acne



H&M Fashion News



 
Vinterns säkraste investering är stickat i alla former. Gå loss på stickade halsdukar, polotröjor, klänningar och västar. Matcha med en snygg jacka och detaljer i pälsimitation för att höja modegraden ytterligare ett snäpp. H&M visar vilka nyckelplagg du bör satsa på i vinter och guidar dig genom säsongens hetaste trender. Besök hm.com eller någon av H&M:s butiker idag!

www.hm.com


Frogpearl + Playing for Change.


Frogpearl gör armband för Playing for Change.

Smyckesföretaget
Frogpearl
har precis lanserat ett armband av sötvattenspärlor och sterling silver där 50% av intäkterna går till stiftelsen Playing for Change och deras arbete för barn och unga.

Armbandet finns i tre olika färger (höstgult, mossgrönt och klassiskt vitt) och kostar 600 kr, varav 300 kr går oavkortat till Playing for Change. Det finns att köpa på www.frogpearl.se.

Frogpearl gör armband för Playing for Change.


Vinn ringar från Efva Attling


I höst släpper Efva Attling en rad nya smycken, bland annat ringarna Love beads grande som du nu kan vinna på elle.se. Ringarna är i silver och prydda med en oval cabochonslipad ametist, rökkvarts eller blå topaz (se bilden nedan). Elle tävlar ut en ring i varje färg, värde per ring är 2 300 kronor.



För att vara med och tävla behöver du bara svara på några frågor, samt skriva ner vad du skulle vilja gravera in i ringen. Om du vill, graveras det sedan in åt dig i den ring som du vinner. Glöm inte att välja vilken färg du helst vill ha.  http://elle.se/vinn-ringar-fran-efva-attling/


Bik Bok by Whitney Port




Whitney Port har designat en kollektion för Bik Bok hösten 2011.


Whitney Port
från “The City” har designat en egen kollektion för Bik Bok. Kollektionen, som hämtar inspiration från Whitneys egen garderob, lanseras i alla Bik Bok-butiker den 5 oktober.


BRITNEY SPEARS LIVE




Vinn en helkväll och se Britney Spears.

Tävla med "Vakna Med The Voice" som nu ska dra ihop ett skönt gäng som tillsammans bjuds på en riktig helkväll med middag och sedan biljetter till Briney Spears i Globen den 16 oktober.

TÄVLA:
Anmäl dig via maillänken nedan genom att skicka in en bild på dig själv utklädd till Britney Spears. Det handlar inte om att vara lik Britney till utseende, utan det är outfiten som räknas.

mailto:[email protected]

Lycka till!



RSS 2.0