Sisters Point

  

Figursydd, tulpanformad trikåklänning.
Påkostad modell med nitprydd holkärm samt lyxigt
smalt lackbälte i midjan. Längd från axel 85 cm i stl XS/S.


Söt krämfärgad satinklänning med kvinnligt markerad midja i svart.
Klockad söt kjoldel i stretchigt kvalitet. Fodrad i blank polyester med tyll nedtill.
Längd från axel 82 cm i stl S.


Supersöt kort klänning i mjuk, skön trikå.
Under byst finns det vackra lager av chiffongvolanger.
Längd 68 cm i stl S.

Klänningarna kommer från Sisters Point 


H&M Reboot Camp




H&M har för första gången inlett ett samarbete med Roskildefestivalen och skapat H&M Reboot Camp som är tänkt bli den vibrerande mittpunkten för årets Fashion Against AIDS-kampanj. H&M Reboot Camp ligger på Roskildes överlägset bästa läge, endast 350 m från den orangea scenen och ger tillgång till unika DJ-framträdanden, bar & restaurang, chill-out-lounge, stylelounge och tvättinrättning m.m. H&M Reboot Camp ger dig som besökare på Roskildefestivalen chans att bli ompysslad och samla ny energi samtidigt som du bidrar till kampen mot HIV/AIDS. Läs mer om H&M Reboot Camp www.hm.com/rebootcamp.

Gucci cruise collection











www.gucci.com


Madonna + Dolce & Gabbana





Madonna är inte bara Dolce & Gabbanas nya reklamansikte. Nu ska hon även designa solglasögon för märket. Samarbetet kommer kort och gott att kallas MDG, Madonna +
Dolce & Gabbana.

Det är sex olika modeller av solglasögon som Madonna designar för Dolce & Gabbana.
Alla glasögon har den häftiga MDG-loggan och M:et är format av små gnistrande stjärnor.

- Designen är sexig och väldigt feminin, precis som våra kläder, säger Domenico Dolce och Stefano Gabbana. 

Gå in på www.dolcegabbana.com så kan du shoppa loss! Ett par bågar kostar runt
2000 kronor.


(Källa: chic.se)


Sommarrea




Sommarrea!
Nu startar sommarens rea hos Accessora! 20-70% på massor av varor!  
Du kan fynda väskor från Ted Baker, Beck Södergaard, Fancy Fanny, Rules by Mary, smycken från Edge, Petra Nygren, Maloa, Disney Couture, Angela Gotborn, bijouterier från Bijoux by Us, Tokyo Jane, Mint, Bados, smink, parfym och hudvård från REN, Boots No 7 mm.

www.accessora.se


Livrustkammaren


 

I det vackra källarvalvet i Kungliga slottet visas Sveriges kungliga historia med dramatiska berättelser från några av de mest kända ögonblicken i Sveriges historia.


Här finns magnifika dräkter, sagolika vagnar och vackert dekorerade rustningar och vapen. Se Gustav II Adolfs blodiga kläder från slaget vid Lützen, Karl XII:s leriga uniform från Fredriksstens fästning och Gustav III:s maskeraddräkt från Operan. 


Huvudparten av Livrustkammarens rika samlingar återspeglar officiella tillfällen såsom statsceremonier, bröllop, kröningar och begravningar genom föremål som praktfulla ceremonivagnar, rustningar och vapen. Även kungliga barns kläder och leksaker finns utställda.

Öppet
Dagligen kl 11.00-17.00

Visningar
Alla öppetdagar kl 14.00

Slottsbacken 3
111 30 Stockholm
08-402 30 30



SOMMAR




Söta klänningar från www.modegallerian.se


Dear John







Jag vill se Dear John.

Berättelsen om en amerikansk soldat och hans kärlekshistoria med en ung studentska bygger på en roman av bestsellerförfattaren Nicholas Sparks

Hunken Channing Tatum spelar John Tyree, surfarkillen med ett bekymmersamt förflutet som skärpt till sig och gjort det enda rätta, tagit värvning i armén. När han är hemma på permission möter han den vackra helyllestudentskan Savannah, spelad av Amanda Seyfried och det dröjer inte länge innan tycke uppstår mellan de två.

 


FRIIS & COMPANY



Fin högklackad sko från Friis & Co med sommarkänsla. Läder med utskärningar i fint mönster och snörning framtill. 1199 kr.
Skorna hittar du hos www.nelly.com


Sveriges nationaldag



Nationaldagen, eller det svenska folkets födelsedag, firas den 6:e juni, lagom till att syrenerna blommat och landet klätt sig i sommarskrud.


Sverige är ett demokratiskt land med fred, frihet och respekt för mänskliga rättigheter, oavsett religion eller ursprung. Sveriges nationaldag är dagen då vi firar dessa värden, hälsar nya medborgare välkomna och hyllar Sverige som en fri nation med fritt statsskick.


Sedan 2005 firas Nationaldagen som en arbetsfri helgdag. Hur man väljer att fira nationaldagen är upp till var och en. De flesta kommuner anordnar olika typer av lokala evenemang och festligheter. Många kommuner har också en särskild ceremoni för att välkomna nya svenska medborgare.

www.nationaldagen.se


NYX



www.beautyplanet.se

Beauty Planet
har utökat sitt sortiment med mängder av nya artiklar, ett av de roligaste tillskotten på senaste tid är NYX Cosmetics. De har ett väldigt stort utbud av sminkprodukter med hög kvalitet till väldigt attraktiva priser. Nu kan du shoppa mängder av olika kombinationer och exprimentera dig fram.


Superbäret



                                                                                                 (Foto:All Over Press)
Havtorn är rikt på anxioxidanter och fettsyror men även vitaminer och mineraler. De ger din kropp en rejäl kick med C-vitamin och är även väldigt bra för din hy.

Havtorn är ett bär som växer på buskar i Asien och norra Europa.

Bären odlas numera också, framför allt i Asien, och använd flitigt inom kinesisk medicin. De används för att lindra hosta, matsmältningsproblem och som slemlösande medel. Havtornsolja används för att stimulera blodflödet och används mot en mängd olika hudsjukdomar, men också i skönhetssyfte för att få vackrare hy.

Det är mycket C-vitamin i havtorn. Faktiskt lika mycket C-vitamin i ett litet bär som i en hel apelsin. De innehåller också väldigt mycket Omgega 3 och 6 som är livsviktiga fetter för oss människor.

Detta lilla bär är alltså hälsan själv skulle man kunna säga!

(Källa:SalongK.se)


H&M loves....



.....summer !

Missa inte Clubdagen idag den 2 juni på H&M, med 10% rabatt på hela sortimentet.
I alla butiker, på hm.com och i katalogen.
Passa på att shoppa allt du behöver inför sommaren.

www.hm.com

RSS 2.0