Heart of Lovikka



1892 stickades den första lovikkavanten av Erika Aittamaa i byn Lovikka, 10 mil norr om polcirkeln. Erika stickade till andra familjer i byn och skapade lovikkavanten till en skogsvaktare som behövde tåliga och varma vantar. Idag har Sofia Hagelin skapat ett modemärke där man med ett stilrent formspråk förenar en hundraårig sticktradition med distinkt mode. Så föddes Heart of Lovikka.







www.heartoflovikka.se


Beauty Planet


Mascara på köpet!
 
Handlar du för 800 kr eller mer får du en Max Factor mascara på köpet. Supererbjudandet gäller tom 31/10.

I butiken finner du just nu bl.a. massor av fina erbjudanden på produkter från Redken, Decléor och Elizabeth Arden.
 
www.beautyplanet.se

Höstens färger



                                                                                                 (Foto: All over press)

Rostrött från Chanel, grått från Chloé och cerice från Stella McCartney.
Färgkartan för hösten 2010 är murrig och höstlik.

Damernas Värld har listat de 10 hetaste trendfärgerna för hösten.

1. Kamel

2. Mossgrönt
3. Grått
4. Rostfärgat
5. Rött
6. Rödvin
7. Vitt
8. Midnattsblått
9. Senapsgult
10. Cerise


The other guys



The other guys handlar om två poliser i New York, Allen Gamble (Will Ferrell) och Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Gamble är nöjd med sitt jobb bakom skrivbordet medan Hoitz har som straff fått Gamble som partner efter att hans ivriga avtryckarfinger orsakat en pinsam incident. De har dock en sak gemensamt: de idoliserar båda två stadens främsta poliser, Danson och Manzetti. Men när en en möjlighet dyker upp för Gamble och Hoitz att själva bli hjältar, går inte saker riktigt som de hade tänkt sig…


Ed Hardy




Christian Audigier lämnade klädföretaget Von Dutch i augusti 2004 i jakten på en story; han fann den i Don Ed Hardy. Hans idé var enkel: Så många människor i Kalifornien med tatueringar och t-shirts, varför inte sätta tatueringarna på t-shirts?


www.edhardyshop.com
 


Happy Socks





Happy Socks
tredje kollektion "Chapter Three" består av färgglada och mönstrade strumpbyxor i nylon, viskos och bomull, samt höga, randiga knästrumpor. Andra nyheter är den ekologiska strumpan av hampa och återvunnet garn, retrofavoriten tubsockan och raggsockan i merinoull.

Låt strumporna synas i höst!



Lindex




Lindex samarbetar med den amerikanska designern Narciso Rodriguez.

Den exklusiva kollektionen Pink Collection with Narciso Rodriguez säljs till förmån för kampen mot bröstcancer och 10 procent av försäljningspriset går oavkortat till Cancerfondens bröstcancerforskning.

Kollektionen släpptes den 1 oktober och frontas av supermodellen Carmen Cass. Den består av fyra klänningar, två toppar, två långärmade tröjor, ett par byxor och en ofodrad jacka. Priserna ligger på mellan 249 och 699 kr.

Lindex


RSS 2.0