Fotografiska goes fashion



David Drebin, "Over the Top", 2009




Russell James, "Scarlett", 2005         Michelangelo Di Battista & Tina, "Face Project 1", 2007


Den nya utställningen "Fashion - modefotografi genom tiderna", som har premiär på Fotografiska museet i Stockholm nu på fredag (24/9), visar upp ett urval av modefotografiets utveckling från 1920 till idag. Utställningen är baserad på Camera Works omfattande samling av modefotografi och presenterar 51 fotografer och cirka 200 bilder.

När: 24 september 2010 – 2 januari 2011.
Var: Stora Tullhuset, Stadsgårdshamnen 22, Stockholm

Fotografiska


Fit & Smart

 

Se hit tjejer!
Äntligen är "Fit & Smart" Protein här.


Fit & Smart Protein by Charlotte Perrelli är ett gott och högkvalitativt proteintillskott, speciellt utvecklat för aktiva kvinnor.
  • Få snabbare resultat av din träningen
  • 30 portioner/förpackning
  • 24g protein per drink
  • Endast 0,3g fett & 1,2g kolhydrater per portion
  • Perfekt för en GI anpassad kost
  • Ger mer än halva dagsbehovet av kalcium
  • Perfekt som mellanmål
  • Mättande och gott

"Protein hjälper dig bygga fasta muskler & ta fram konturerna"

Fit & Smart Protein ger en perfekt balans av de essentiella aminosyrorna som behövs för att uppfylla kroppens proteinbehov. Proteiner behövs för att bygga upp och reparera alla kroppens vävnader samt vid uppbyggnad av hormoner, enzymer och immunförsvar. Om kosten innehåller för lite protein bryts kroppens vävnader ner istället för att byggas upp.

"Protein gör det lättare att hålla formen eftersom det ger mer mättnad jämfört med samma mängd kalorier från kolhydrater"

Kvinnor som har en aktiv vardag, vegetarianer och de som tränar hårt är i riskzonen för att få i sig för lite fullvärdigt protein om kosten ej är välbalanserad. En proteinrik kost ger starka och definierade muskler, friskt hår, starka naglar och mer energi. Dessutom gör protein det lättare att hålla formen eftersom det ger mer mättnad jämfört med samma mängd energi från kolhydrater. Protein påverkar inte heller blodsockernivåerna och passar utmärkt i en GI-kost. Pulvret blandas lätt i vatten eller mjölk till en god och nyttig drink som ger över 20 g fullvärdigt protein. Proteinet i Fit & Smart Protein kommer från mjölk och ger en naturlig källa till fullvärdigt protein.

www.bodystore.com


Passion




Carolina Gynning har precis lanserat sin andra doft "Passion".

– Den skiljer sig totalt från min förra parfym "Go Girl!" som var light-versionen av mig. Den här doften speglar den person jag är i dag, det är därför jag åter är brunett, säger Carolina.

Doften beskrivs som en förförisk kvällsdoft och har både fruktiga doftnoter och en orientalisk kryddighet. Den 30 augusti skrev Carolina i sin blogg:

– Jag är grymt nöjd med doften och är helt besatt av den redan. Doften kommer att säljas på Kicks, Åhlens, Cubus och Lindex och kommer att finnas i butik om två veckor.


Pris:
295 kr/30 ml.


Foto: Magnus Ragnvid Chammon


RSS 2.0