Dyrberg/Kern




Dyrberg/Kern är ett danskt designerteam med en passion om att skapa ett tidlöst varumärke med stil, drömmar och skönhet. Dyrberg/Kern förser världen med tidsenliga och tidlösa smycken, klockor och accesoarer.




www.dyrbergkern.com


Carola på Tyrol




Carolas
föreställning "Elvis Barbra och jag" blir krogshow på Tyrol i Stockholm till hösten. I showen hyllar hon sina barndomshjältar Elvis och Barbra Streisand, och gör personliga tolkningar av deras låtar.
Carola har turnerat med showen sedan i somras.

Elvis Barbra och jag
spelas på Tyrol mellan den 30 september och 19 november.




www.ticnet.se


H&M & Swedish Hasbeens




I dag släpps H&M och Swedish Hasbeens retrochica träskor i utvalda butiker och på nätet. De miljövänliga och handgjorda skorna kommer att bli ett måste i sommar så se till att lägga vantarna på ett par!

www.hm.com


Get sporty




Träningen blir roligare med snygga och funktionella träningskläder. Du har väl inte missat H&M:s bekväma och trendiga sportkläder?

www.hm.com


WESC

Streetsmart! Med tio år på nacken har WeSC redan hunnit med att revolutionera streetfashion: streetwear i stort har fått mer inslag av mode och mode har fått mer inslag av streetwear. I WeSC’s sortiment finns kläder för både tjejer och killar, och märket har fått en creddig stämpel med sina inofficiella varumärkesambassadörer som är allt från artister till snowboardåkare.






www.wesc.com


Fashion by C



Fashion by C är ett ungt svenskt designteam som vill visa att det går att lyckas som designer idag.





www.fashionbyc.com


VIP-shopping med CHIC och Lindex




Välkommen på VIP-shopping med CHIC och Lindex! Möt delar av CHICs redaktion på plats i Lindex butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö och spana in samt fira lanseringen av stjärnstylisten Rachel Zoes samarbete med Lindex – Fashion Report styled by Rachel Zoe. Det bjuds på något att äta och dricka, du får stylingråd, höra om vårens härligaste trender och mingla till musiken som spelas av kvällens gäst-DJ.

De 300 första gästerna på varje ort får varsin goodiebag. Dessutom får du 25% rabatt på allt du handlar under kvällen, och du har även möjlighet att tävla om lyxiga designerskor och en resa till Rachel Zoes hemstad Los Angeles.


Var och när?

  • Göteborg: Kungsgatan 50, 18 april, kl 18.00-20.00.
  • Malmö: Södergatan 30, 19 april, kl 18.00-20.00.
  • Stockholm: Sergels Torg, Klarabergsgatan 14, 19 april, kl 18.00-20.00.

Anmäl dig på [email protected] senast 14 april. Skriv “VIP-kväll Lindex” i ämnesraden, samt vilken stad du kommer till (Stockholm, Göteborg eller Malmö).


Vi ses i Lindex-butikerna!


Rachel Zoe + Lindex




Hollywoodstylisten Rachel Zoe har stylat klädkedjan Lindex underbara vårkollektion och plockat ut sina favoriter.

Lindex vårkollektion innehåller flera av säsongens nyckeltrender; maxiklänningen, jeanshortsen och den plisserade kjolen liksom det återkommande blommönstret.

Kollektionen kommer att finnas i butik den 18 april men du kan redan nu få en sneakpeak.

Läs även Stjärnstylisten Rachel Zoe i samarbete med Lindex och se filmen nedan där Zoe berättar mer om sitt glamourösa och roliga jobb.

http://www.youtube.com/watch?v=1VrEeReLNwI


RSS 2.0