Vinn lyxiga accessoarer

 


Ta chansen att vinna lyxiga accessoarer.

Först ut är en fin nyckelring från populära Chloé.
Stockholms modevecka närmar sig och för att sprida glamouren så ger www.SalongK.se och www.Campadre.com dig chansen att vinna vackra accessoarer från de internationella modehusen. Först ut är en nyckelring från populära Chloé.


Mercedes-Benz Fashion Week
sprider modefeber över hela Sverige och även hos SalongK.se. Campadre.com har samlat ihop ett härligt gäng med vackra accessoarer som gör vardagen ännu mer glammig. Kommande veckor har du chansen att vinna solglasögon från Fendi, nyckelring från Chloé, plånbok från Gucci och en stor väska från Fendi.


Först ut är nyckelringen från det franska modehuset Chloé som är lika fin att hänga på väskan som att samla nycklarna på. Tillverkad i Italien av metall med Swarovski-stenar och fårläder lyxar snabbt till väskan eller nyckelknippan.

Så passa på att få lite flärd i sensommaren, allt du behöver göra är att svara på frågan nedan samt motivera varför just du ska vinna.

Campadre.com är Skandinaviens första "Private Shopping Club". Som medlem får du unika erbjudanden från eftertraktade varumärken inom mode, design, skönhet och andra livsstilsprodukter - upp till 70 procent under ordinarie pris. Varje dag öppnar nya kampanjer med handplockade erbjudanden, bara för dig som medlem. De exklusiva kampanjerna är endast öppna under en kort tid och antalet produkter är begränsat.

Alla tävlande blir automatiskt medlemmar på Campadre.com och får ta del av alla kommande kampanjer.


Vinnaren utses fredag 20 augusti.


När grundades modehuset Chloé?

För att vara med och tävla, gå in på www.SalongK.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0